Cosul de cumparaturi 0 0

Povestea noastra, povestea PRISACA TRANSILVANIA

Dragii nostri,

“PRISACA”? Da… prisaca… adica stupina. E cel mai vechi termen cunoscut pentru locul de crestere a albinelor. Locul care se considera a fi cel mai sanatos din mijlocul unui sat. Avem noi treaba acum cu asta? Da, avem!

Cu 80 de ani in urma, bunicii  nostri cresteau albine. Parintii Susi si Gabi retrasi spre Cluj  au preluat aceasta meserie speciala: cresterea albinelor pe dealurile satului Nadasel.  O zona si o activitate absolut superba… mai ales la apusul soarelui.  Ca si paranteza: stuparitul este special doar pentru cei ce pot vedea in zecile si sutele de intepaturi de albine “sanatate” curata, pentru cei ce indragesc albinele, pentru cei ce isi asuma ca albinele nu isi iau concediu niciodata, indiferent de vreme, pentru cei foarte harnici si intelepti, pentru cei ce inteleg ca fac un mare bine naturii si celor din jurul lor.

Si…. iat-o pe PRISACA TRANSILVANIA, iata-ne in Cluj-Napoca! Noi  putem sa spunem doar atat: implicarea si pasii nostri au mers cu mult peste asteptarile noastre de inceput.  Efortul a fost enorm. Satisfactia la fel.

Cum am reusit sa ajungem pana aici?

In primul rand : inconjurandu-ne de oameni de calitate si de oameni profesionisti.  Invatand de la ei si muncind  cot la cot in echipa.
In al doilea rand:  invatand sa fim noi insine mai buni, invatand sa acordam incredere celorlalti.
In al treilea rand:  inovand! Produsele, brevetele si premiile noastre sunt rezultatul propriei creatii. Pe romaneste: originalul este la noi.
In al patrulea  rand: inlocuind  “concurenta” cu “parteneriatul” .Astfel, drumul a devenit mai usor si mai larg.
In al cincelea rand: protejandu-ne prin brevete
In al saselea rand: cu ajutorul bunicilor. Ne-au pus bazele unui drum legat de miere si stup
In al saptelea rand, dar cu siguranta nu ultimul: inspirati de proprii copii. Meseria de parinte ne-a inspirat pentru toate produsele  adresate copiilor. Toate au fost gandite in primul rand pentru a acoperii o nevoie de-a lor.

Ok, ok…dar, oare ce am reusit? Sa o luam pe rand…

Am adus la viata peste 140 de produse :sumplimente nutritive, terapeutice, ingrijire personala, suveniruri, delicatese ; dar nu oricum…  100% naturale, vegane, produse manual, la rece; pe langa acestea , o gama curata de cosmetice para parabeni phenoxyethanol, coloranti sintetici, parafine sintetice, edta, aluminiu.
Pornind initial de la un singur magazin , am reusit sa plasam in prezent produsele noastre in peste 1.700 de farmacii, magazine naturiste, drogerii sau magazine din toata tara.
Am incheiat parteneriate in cercetare (inclusiv cu o universitate)  concretizate intr-o serie de produse noi, brevete, distinctii.
Am avut si avem constant o deosebita satisfactie  sa aflam despre noi medici pediatri (si nu doar pediatri) ce prescriu  pacientilor produse din gama noastra.
Am profitat de notorietatea calitatii mierii romanesti si am dus-o peste hotare.
Am inchegat o echipa unita si foarte performanta, atat de importanta pentru un drum lung;
Cea mai importanta realizare pentru noi ramane notorietatea si gandurile bune de care se bucura Prisaca Transilvania . O notorietate castigata organic  in randurile persoanelor atente si educate.
Am mai reusit ceva: sa visam; avem planuri si idei pe care abia asteptam sa le aducem si pe acestea la viata!

Pe scurt, acestia suntem noi si aceasta este povestea noastra … daca doriti sa aflati mai multe, va dam un sfat: apelati la produsele noastre, cu siguranta veti capata cele mai sincere opinii.

 

Cel putin 4 caractere