Cosul de cumparaturi 0 0

Politica de confidentialitate

  1. Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale PRISACA TRANSILVANIA srl, cu sediul în Cluj-Napoca, Str. Mărginașe nr. 43, Județul Cluj, Romania, în calitate de operator de date denumită în continuare ,,Societatea”;
  2. Această politică de confidențialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt opțiunile dvs. în legătură cu aceste prelucrări, precum și modul în care Societatea va respecta drepturile pe care le aveți în calitate de persoană vizată, conform legislației privind protecția datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”). De asemenea acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet ro denumit in continuare („Site-ul”);
  3. În cuprinsul prezentei Politici, termenii date cu caracter personal, operator, prelucrare, temei al prelucrării, scop al prelucrării, persoane vizate vor avea înțelesul conferit de GDPR
  4. ÎNAINTE DE A UTILIZA WEBSITE-UL, VĂ RECOMANDĂM SĂ CITIȚI CU ATENȚIE ACEASTĂ POLITICĂ PENTRU A INȚELEGE CUM VĂ SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
  5. Cine este responsabil de prelucrarea datelor dumneavoastră?

    Prisaca Transilvania SRL str. Mărginașă nr. 43, Cluj Napoca jud. Cluj este operatorul de date cu caracter personal care  va prelucra în contextul colectării datelor dumneavoastră în mod direct prin intermediul Site-ului, toate datele pe care le furnizați în cadrul secțiunii de contact / întrebări / reclamații, în măsura în care ne contactați în acest fel.

  6. Ce date prelucrăm?

    Prelucrăm următoarele date cu caracter personal:

    1. Date pe care le furnizați in mod direct- Atunci când va creați un cont de membru trebuie sa ne furnizați o serie de date, cum ar fi:  nume și prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare, date referitoare la modul în care utilizați Site-ul, precum și orice alte categorii de date pe care le furnizați în mod direct în contextul creării contului de utilizator, în contextul plasării unei comenzi prin intermediul Site-ului sau în orice alt mod care rezultă din utilizarea Site-ului.
    2. Dacă pentru a vă crea cont de utilizator pe Site, utilizați contul dumneavoastră de Facebook sau Google, Prisaca Transilvania SRL va prelucra următoarele date publice de profil afișate de aplicațiile respective: nume utilizator, adresa de e-mail.
    3. În cazul în care alegeți să vă creați cont de utilizator doar înainte de a finaliza comanda unui produs disponibil pe Site, se va solicita adresa dumneavoastră de e-mail în baza căreia va fi creat automat un cont. În cazul în care nu finalizați comanda, adresa de e-mail și celelalte date furnizate nu vor fi stocate de Prisaca Transilvania SRL, iar contul creat va fi șters automat.
  7. De ce vă prelucrăm datele cu caracter personal/scopurile?
    1. Mai jos vă vom informa cu privire la scopurile pentru care colectăm și prelucrăm datele dvs. cu caracter personal, precum și cu privire la temeiul legal pentru prelucrarea datelor, Crearea Contului și utilizarea Serviciilor de către Membrii- Prelucrăm datele în contextul înrolării unui Membru în Platforma PrisacaTransilvania, și creării Contului on-line.
    2. Prelucrăm datele dvs. în contextul comenzilor lansate prin intermediul Platformei PrisacaTransilvania;
    3. Ca parte a serviciilor de suport si gestiune a relațiilor cu Membrii – putem fi contactați sau putem contacta Membrii prin telefon.
    4. Transmiterea de comunicări comerciale, invitații de a participa la concursuri, chestionare sau sondaje – Dorim să vă transmitem comunicări comerciale (cum ar fi anunțuri despre Campanii și alte loterii promoționale, oferte, noutăți în materia produselor disponibile etc.), să vă lansăm invitații de a participa la sondaje, sau de a răspunde la chestionare, precum și pentru a vă comunica alte informații similare care considerăm că pot fi de interes pentru dvs. Aceste comunicări vor fi transmise dacă avem consimțământului dvs.
    5. Dacă vă retrageți consimțământul pentru comunicările comerciale nu vă vom mai putea transmite ofertele noastre sau nu veți putea participa la sondajele, concursurile, loteriile și chestionarele noastre.
    6. Analiza interacțiunii dvs. cu Societatea în vederea furnizării unor oferte personalizate și optimizării activității noastre – Putem realiza diverse raportări, analize și studii statistice cu privire la campaniile de marketing organizate și succesul acestora, sau cu privire la activitatea de vânzări a Societății.
    7. În anumite situații, putem utiliza informațiile colectate de la dvs. în combinație cu datele pe care le obținem de la echipele noastre de vânzări și/sau de marketing cu privire la  interacțiunea dvs. cu Societatea, pe care să le folosim în contextul comunicărilor noastre de marketing. Dorim să eficientizăm activitatea noastră de marketing, oferind clienților noștri produse / servicii relevante și personalizate.
    8. Analize și statistici privind funcționarea Site-ului, cookies și tehnologii similare
    9. În efectuarea analizelor și statisticilor utilizăm de asemenea cookies și alte tehnologii similare conform Politicii privind Cookies.
    10. De asemenea, cookie-urile și tehnologiile similare sunt utilizate pentru a vă oferi publicitate bazată pe interes.
    11. Formalități pentru acordarea premiilor revendicate, investigarea fraudelor, aplicarea regulilor de participare la concursuri – Dacă ați fost declarat câștigător al concursurilor noastre și ați revendicat premiul / premiile, în funcție de tipul premiului acordat, ar putea fi necesar să prelucrăm anumite date cu caracter personal (e.g. când premiile constau în anumite bunuri/servicii pentru acordarea cărora ar putea fi necesară furnizarea unor date personale).
    12. De asemenea, putem prelucra anumite date pentru soluționarea oricăror plângeri în legătură cu organizarea și desfășurarea campaniilor și acordarea premiilor; punerea în aplicare a prevederilor regulamentelor campaniilor, inclusiv investigarea eventualelor încălcări ale prevederilor acestora.
    13. Îndeplinirea unor obligații legale – Uneori, prelucrarea datelor este necesară pentru a ne îndeplini obligațiile legale ce ne revin, cum ar fi:
      • operațiunile ce țin de facturarea produselor achiziționate;
      • plata impozitelor și a contribuțiilor relevante, raportarea către autoritățile fiscale relevante și ținerea unor evidențe contabile;
      • publicarea numelui câștigătorilor și a premiilor acordate în cadrul concursurilor cu premii organizate;
      • arhivarea datelor conform legislației aplicabile.  Temei juridic: executarea unei obligații legale
    14. Apărarea drepturilor și intereselor Societății în proceduri juridici, administrative sau similare
    15. Societatea poate de a asemenea, prelucra datele dvs. personale pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în justiție în cadrul unei proceduri în fața unei instanțe, a unei proceduri administrative sau a altor proceduri oficiale în care este implicată Societatea.
    16. De asemenea, utilizăm module cookie și tehnologii similare pentru a vă recunoaște pe dvs. și dispozitivele dvs. De asemenea, permitem altor persoane să utilizeze module cookie. Modul în care utilizăm aceste tehnologii sunt descrise în Politica privind Cookies.(sa vedem unde este politica de cookies).
  8. Cui dezvăluim date?
    1. partenerilor Societății, de exemplu, notarilor publici / avocaților desemnați să acorde asistență pentru organizarea și desfășurarea concursurilor cu premii, partenerii implicații în organizarea campaniilor / concursurilor noastre și acordarea premiilor;
    2. furnizori ai serviciilor aferente activităților de marketing – agenții de marketing, societăți de furnizare a serviciilor de e-mail marketing;
    3. furnizori de servicii de curierat, telefonie mobilă;
    4. furnizorii de servicii de dezvoltare și mentenanță a paginilor web; furnizorii de servici de webhosting și centre de date;
    5. furnizorii platformelor de comunicare prin e-mail / cloud pe care le folosește societatea;
    6. autorități publice sau alte categorii de destinatari, dacă dezvăluirea are la bază un temei juridic adecvat (cum ar fi o obligație legală, consimțământul sau interesul legitim);
    7. terților furnizori de cookies și tehnologii similare conform celor descrise în Politica privind Cookies.
      Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, Societatea poate dezvălui datele dumneavoastră către parteneri, către terțe persoane sau entități care sprijină Societatea în desfășurarea activității prin intermediul Site-ului (de exemplu firme de curierat, furnizori de servicii IT), ori către autoritățile publice centrale/locale, în următoarele cazuri exemplificativ enumerate:
    8. pentru administrarea Site-ului;
    9. în situațiile în care această comunicare ar fi necesară pentru atribuirea de premii sau alte facilități persoanelor vizate, obținute ca urmare a participării lor la diverse campanii promoționale organizate de către PRISACA TRANSILVANIA srl prin intermediul Site-ului;
    10. pentru menținerea, personalizarea și îmbunătățirea Site-ului și a serviciilor derulate prin intermediul lui;
    11. pentru efectuarea analizei datelor, testarea și cercetarea, monitorizarea tendințelor de utilizare și activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranță și autentificarea utilizatorilor;
    12. pentru transmiterea de comunicări comerciale de marketing, în condițiile și limitele prevăzute de lege;
    13. atunci când dezvăluirea datelor cu caracter personal este prevăzută de lege etc.
  9. Care sunt temeiurile prelucrării datelor?
    1. Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop are la bază contractul încheiat între dumneavoastră și PRISACA TRANSILVANIA, definit în cuprinsul Termenelor și Condițiilor. Furnizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este necesară pentru executarea acestui contract. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea derulării raporturilor contractuale dintre dumneavoastră și PRISACA TRANSILVANIA.
      • pentru îndeplinirea obligațiilor legale care incumbă PRISACA TRANSILVANIA srl în contextul serviciilor prestate prin intermediul Site-ului, inclusiv a obligațiilor în materie fiscală, precum și în materie de arhivare.
    2. Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop este necesară în baza unor obligații legale. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este necesară. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea PRISACA TRANSILVANIA srl de a respecta obligațiile legale care îi revin și deci în imposibilitatea de a vă oferi serviciile prin intermediul Site-ului.
      • pentru activități de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (e-mail, sms) de comunicări comerciale privind produsele și serviciile oferite de PRISACA TRANSILVANIA srl prin intermediul Site-ului.
    3. Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați.
      Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin bifarea căsuței corespunzătoare de la:

      • momentul creării contului,
      • in momentul finalizării unei comenzi.
      • in momentul abonării la newsletter

      Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicări comerciale puteți folosi:

      • opțiunea de la finalul fiecărui e-mail/ sms conținând comunicări comerciale.

      Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

      • în scopul efectuării diverselor analize, raportări privind modul de funcționare a Site-ului, realizarea de profiluri de preferințe de consum, în principal, în vederea îmbunătățiri experienței oferite pe Site.
    4. Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al Prisaca Transilvania S.R.L. de a îmbunătății permanent experiența clienților pe Site. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.
  10. Care este durata pentru care vă prelucrăm datele?
    1. Ca principiu, Societatea va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus, cu respectarea procedurilor interne privind retenția datelor inclusiv a regulilor de arhivare aplicabile.
    2. Clienților le vor fi prelucrate datele pe întreaga durată a raporturilor contractuale și ulterior conform obligațiilor legale care revin în sarcina Societății (în conformitate cu Legile speciale care reglementează desfășurarea activităților unei societăți).
    3. În situația în care vă exercitați opțiunea de ștergere a contului de utilizator, prin apăsarea butonul ,,Ștergere cont” din secțiunea ,,Informațiile contului meu”, Societatea va interpreta această acțiune ca opțiunea dumneavoastră de a vă dezabona de la primirea de comunicări comerciale prin care vă ținem la curent despre produsele și serviciile oferite prin intermediul site-ului. În acest sens, dacă alegeți să vă ștergeți contul de utilizator, nu vă vom mai trimite e-mailuri și/sau sms-uri de acest gen. Totuși, dorim să vă informăm că ștergerea contului nu va avea ca efect automat ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal. În cazul în care doriți să nu vă mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau dacă doriți ștergerea datelor, vă puteți exercita drepturile detaliate la punctul k de mai jos. În cazul în care solicitați ștergerea contului, însă pe acel cont există cel puțin o comandă activă, cererea de ștergere a contului va putea fi înregistrată numai după livrarea produselor și finalizarea ultimei comenzi active.
    4. Dacă vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea datelor în scop de marketing, Societatea va înceta prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în acest scop, fără însă a afecta prelucrările desfășurate de Societatea pe baza consimțământului exprimat de către dumneavoastră înainte de retragerea acestuia.
  11. Care sunt drepturile dvs. referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal?
    În condițiile prevăzute de legislația în materia prelucrării datelor cu caracter personal, în calitate de persoane vizate, beneficiați de următoarele drepturi:

    1. dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitățile de prelucrare efectuate de către Societate conform celor descrise în prezentul document;
    2. dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obține confirmarea din partea Societății cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și detalii privind activitățile de prelucrare precum modalitatea în care sunt prelucrate datele, scopul în care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;
    3. dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obține corectarea, fără întârzieri justificate, de către Societate a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum și completarea datelor incomplete; Rectificarea/ completarea va fi comunicată fiecărui destinatar la care au fost transmise datele, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate.
    4. dreptul la ștergerea datelor, fără întârzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”), în cazul in care se aplică unul dintre următoarele motive:
      • acestea nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
      • în cazul în care este retras consimțământul și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare;
      • în cazul în care persoana vizată se opune prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze;
      • în cazul în care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;
      • în cazul în care datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale;
      • datele cu caracter personal au fost colectate în legătură cu oferirea de servicii ale societății informaționale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta căruia se află operatorul.
    5. Este posibil ca, în urma solicitării de ștergere a datelor, Societatea să anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) și să continue în aceste condiții prelucrarea pentru scopuri statistice;
    6. dreptul la restricționarea prelucrării în măsura în care :
      • persoana contestă exactitatea datelor, pe o perioadă care ne permite verificarea corectitudinii datelor;
      • prelucrarea este ilegală, iar persoana vizată se opune ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor;
      • operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar persoana vizată i le solicită pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță; sau
      • persoana vizată s-a opus prelucrării (altele decât cele de marketing direct), pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale operatorului prevalează asupra celor ale persoanei vizate.
    7. dreptul la portabilitatea datelor, respectiv (i) dreptul de a primi datele cu caracter personal într-o modalitate structurată, folosită în mod obișnuit și într-un format ușor de citit, precum și (ii) dreptul ca aceste date să fie transmise de către Societate către alt operator de date, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege;
    8. dreptul la opoziție – în ceea ce privește activitățile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitări conform celor indicate mai jos;
      • în orice moment, din motive legate de situația particulară în care se află persoana vizată, ca datele care o vizează să fie prelucrate în temeiul interesului legitim al Societății sau în temeiul interesului public, cu excepția cazurilor în care Societatea poate demonstra că are motive legitime și imperioase care justifică prelucrarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților persoanelor vizate sau că scopul este constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță;
      • în orice moment, în mod gratuit și fără nicio justificare, că datele care o vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct.
    9. dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activități de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afectează în mod similar într-o măsură semnificativă;
    10. dreptul de a vă adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau instanțelor competente, în măsura în care considerați necesar.
  12. Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să vă adresați la adresa de email:comenzi@prisacatransilvania.ro

    Această pagină de Internet folosește fișiere de tip cookie. Pentru mai multe informații cu privire la modul în care se folosesc aceste fișiere, vă rugăm să accesați Politica de utilizare a cookie-urilor.

    Ultima actualizare: iulie 2020

Cel putin 4 caractere